• Om PR2GO

Promovering af musik og kultur

– PR2GO spreder budskabet

PR2GO tilbyder kreativ PR til alle, der ikke selv evner - eller har lysten til - at gøre det selv. Med skarpe pressemeddelelser og målrettede SoMe-strategier, skaber jeg de bedste muligheder for at blive set og hørt i den danske musikbranche.

Jeg tilbyder både kort- og langsigtede samarbejder: Er du interesseret i en toptunet pressepakke eller hjælp til at pitche din nye sang til Spotifys spillelister, lige nu og her? Eller mangler du fast hjælp til at styre dine sider på de sociale medier? Jeg tilbyder både PR til at tage med og SoMe-managing og distribution, hvis du har lyst til at blive hængende lidt længere.


Musikalsk entreprenør

Bag navnet sidder jeg, Anne Lærke Rasmussen, en musikelskende, tekstnørdende amagerkaner. Jeg er uddannet i musikvidenskab med speciale i kulturjournalistik fra Københavns Universitetet og har desuden en 6 ugers-uddannelse i digital markedsføring fra KEA. Som Miley Cyrus engang sang, kommer jeg med det bedste fra to verdener: Jeg har erfaring fra både medie- og musikbranchen og har haft hænderne i kommunikation, PR og journalistik, foruden selv at være udøvende kunstner som studiemusiker, korsanger og sangskriver i mit projekt i eget navn.

Qua mit musikalske virke ved jeg, hvor svært det kan være at finde rundt i den jungle, den danske musikbranche synes at være. Men digital markedsføring behøver faktisk slet ikke at være så kringlet. Første lektion er, at du ikke behøver at gøre det hele selv. Jeg gør det for dig. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak om dit projekt - jeg glæder mig til at høre om det!

Det tilbyder jeg

Inspiration

Pitch og pluggin'

Til dig, der vil spilles i radioen: Jeg hjælper med at pitche dine udgivelser til de officielle playlister på streamingtjenesterne og plugge til radioen.

Pressepakkerne

Til dig, som mangler professionelt pressemateriale til din udgivelse eller dit event: Skræddersyet pressepakker med pressemeddelelse, SoMe-content mm.

SoMe-managing

Til dig, der vil styke dit kunstneriske image online, nå din målgruppe og få mere interaktion med dine følgere på Facebook og Instagram.