• Det tilbyder jeg /
  • Pressepakker, pitch og pluggin'

Pressepakker, pitch og pluggin'

PR til at tage med

PR2GO tilbyder overskuelige PR-løsninger. Jeg hjælper dig med at få din musik eller dit event ud til din målgruppe, imens du kan koncentrere dig om at dyrke din passion.

Pressepakker

Det er vigtigt at have noget godt pressemateriale, hvis du vil have omtale af din musik eller flere spillejobs i kalenderen. Jeg tilbyder en professionel pressepakke med indhold, der er skræddersyet til dig og dit projekt. Jeg tilbyder flere typer pressepakker. En pressepakke kan indeholde:

  • Pressemeddelse/pressemappe
  • Gennemgang af dine SoMe-sider, så de står skarpt
  • 3-5 Facebook-bannere/opslag/annoncer
  • 3-5 Instagram-opslag/stories/annoncer

... men lad os sammen finde ud af, hvad der passer til dig og dit projekt.

Pitch og pluggin'

Hvordan er det nu lige, at man får sit nye nummer på Spotifys officielle playlister? Det skal du slet ikke bekymre dig om. Jeg tilbyder nemlig at pitche din musik til både store og små playlister på de forskellige streamingtjenester. Husk, at din musik kun kan pitches til Spotifys officielle spillelister, inden den bliver udgivet. Kontakt mig derfor i god tid inden en udgivelse, hvis du ønsker denne service. 

Hvis du altid har drømt om at høre din sang spille i radioen, så tilbyder jeg desuden at gøre mit for, at det lykkes. Jeg tilbyder radio-pluggin' til relevante kanaler og programmer.

Alle mine produkter kan bestilles som en del af en pakke ellers om enkeltstående ydelser. Læs mere om de forskellige pressepakker her.

Lad os samarbejde!

Inspiration

Pitch og pluggin'

Til dig, der vil spilles i radioen: Jeg hjælper med at pitche dine udgivelser til de officielle playlister på streamingtjenesterne og plugge til radioen.

Pressepakkerne

Til dig, som mangler professionelt pressemateriale til din udgivelse eller dit event: Skræddersyet pressepakker med pressemeddelelse, SoMe-content mm.

SoMe-managing

Til dig, der vil styke dit kunstneriske image online, nå din målgruppe og få mere interaktion med dine følgere på Facebook og Instagram.