• Det tilbyder jeg

Det tilbyder jeg

PR to go eller to stay?

PR2GO tilbyder PR og SoMe-managing til kunstnere og eventmagere. Det betyder, at jeg hjælper dig med at få din musik eller dit event til at nå ud til din ønskede målgruppe.

Det kræver meget arbejde at slå igennem i den danske musikbranche. Du skal ikke bare være en dygtig musiker med noget på hjerte, der ligger også et kæmpe arbejde i at kommunikere din musik ud til dine potentielle lyttere. Men du behøver ikke at gøre det selv - jeg skal nok hjælpe dig.

PR til at tage med

PR2GO sørger for, at du får en tip top pressepakke, som du kan bruge til booking eller til at promovere din nye udgivelse eller kommende koncert. Jeg sender pakken til alle relevante kontakter i vores netværk og giver dig materialet til selv at kunne promovere på dine SoMe-kanaler. Læs mere om pressepakkerne her.

Jeg kan også hjælpe med at få din musik på både private og officielle playlister på Spotify og gøre vores for, at din musik bliver spillet i radioen. Læs mere om pitch og pluggin' her.

Hvis du ønsker et længere samarbejde 

PR2GO tilbyder at styre dine sider, så du altid står knivskarpt på de sociale medier. Det inkluderer, at jeg lægger en SoMe-strategi og optimerer dine kanaler, så du mere effektivt kan nå din målgruppe og interagere med dine følgere. Jeg tilbyder også annoncering. Det handler om, hvad der giver mening for dig. Læs mere om SoMe-managing her.

Står du med et spritnyt, færdigt track, som du gerne vil udgive, kan jeg sørge for, at dit nummer bliver tilgængeligt på alle streamingtjenesterne. Det betyder også, at jeg holder øje med, hvordan dit nummer klarer sig - du kan altså bare sætte dig ved klaveret igen og lade kreativiteten flyde istedet. Læs mere om distribution her.

Ja tak til hjælp!

Inspiration

Pitch og pluggin'

Til dig, der vil spilles i radioen: Jeg hjælper med at pitche dine udgivelser til de officielle playlister på streamingtjenesterne og plugge til radioen.

Pressepakkerne

Til dig, som mangler professionelt pressemateriale til din udgivelse eller dit event: Skræddersyet pressepakker med pressemeddelelse, SoMe-content mm.

SoMe-managing

Til dig, der vil styke dit kunstneriske image online, nå din målgruppe og få mere interaktion med dine følgere på Facebook og Instagram.